EVS

A hétvége folyamán rendezték meg Nyíregyházán, a BUSZACSA parkolójában a Halat -Vadat Gasztrofeszt és Street food fesztivált, amelyen a szervezetünk is részt vett. A sátrunkban olyan ínyencségeket próbálhattál ki mint a szarvasburgert hagymalekvárral, vagy a vaddisznóburgert áfonya lekvárral. Aki nálunk járt az biztosan mind a tíz ujját megnyalta. Bizonyítja ezt, hogy különdíjasok lettünk a versenyben. Köszönjük!

Az Európai Önkéntes Szolgálat (röviden: EVS) projekt egy olyan külföldi kaland és kihívás egyben, amelyben lesz nagyon sok örömteli és élményekkel gazdag nap, de tele lesz erőpróbával, sőt, nem várt meglepetésekkel, amelyek mind arra várnak, hogy te magad keresd és találd meg rájuk a megoldást.

Hol is lehet elkezdeni a történetet azok számára, akik mostanában hallottak az Európai Önkéntes Szolgálatról és azon gondolkodnak, hogy ők maguk is kipróbálják ezt a lehetőséget? Mit is kell tudni arról, hogy hogyan lesz valakiből EVS önkéntes? Összefoglaltuk számodra a legelső lépéseket és legfőbb tudnivalókat.

Megtudhatod…

…hogy kinek szól az EVS program,

….milyen országokba utazhatsz,

….hogy milyen időtávra tervezhetsz,

….hol találod a fogadó szervezeteket,

….milyen témákban lehetsz önkéntes,

….hogyan ütemezd a jelentkezésed,